Scroll to top

Partners & Reviews

Hilt Events heeft al veel samengewerkt met diverse organisaties.

 

Hieronder ziet u met wie. En veel belangrijker: wat vonden ze van deze samenwerking?

 

Robin Sluijter
Hilt Events heeft voor ons het jaarlijkse zomer bedrijfsuitje geregeld en dit is naar meer dan tevredenheid uitgevoerd! Ondanks het feit dat het bedrijf van Jordy nog niet lang bestaat, is dit niet terug te zien in de aanpak van de organisatie. Middels vragen over onze wensen en budget, en het bezoeken van de verschillende locaties, werd een plan opgesteld met een mix van sportiviteit en ontspanning. Iets wat wij graag wilden. Alles was geregeld, van A tot Z en ook op de dag zelf hoefden wij ons nergens zorgen over te maken. De activiteiten volgden elkaar soepel op en iedereen werd voorzien van de nodige gemakken.

Een aanrader voor iedereen die een evenement, bedrijfsfeest of teamuitje wilt organiseren!

— Robin Sluijter

Founder SENS Online Solutions

Albert Zuurveld
Ik heb Jordy leren kennen via een goede relatie van mij. Die gaf aan dat Jordy graag het vak van eventmanager wilde gaan uitvoeren en het ook wilde leren vanuit de praktijk. Door de vele events die wij mogen organiseren bij Koppert Cress zijn leergierige handjes altijd welkom. Maar het bleef niet alleen bij helpende handjes: zijn kennis, ervaring en tomeloze energie met daarbovenop het enthousiasme waarmee Jordy zijn taken uitvoerde maken hem een graag gezien Floormanager die niet te beroerd is zijn handen uit de mouwen te steken. Zijn drive en energielevel geven elk event wat we met hem hebben mogen organiseren een extra boost.

— Albert Zuurveld

Manager hospitality & events

Patrick van der Linden
Met Jordy kun je snel schakelen en aan een half woord heeft hij genoeg.
In een gesprek van nog geen 10 minuten waren alle lijnen van het event uitgezet en nam hij de regie in handen.
Hij denkt aan alle details en geeft constant dat extra stukje service.
Voor een volgende event haak ik zeker weer bij Jordy aan!

— Patrick van der Linden

Algemeen Directeur

Neem nu contact op!

We geven u graag meer informatie over al onze diensten. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.