Scroll to top

We zijn online!


admin - april 28, 2020 - 0 comments

Sinds afgelopen week (dinsdag 21 april 2020) is deze website online. We ontvingen meteen vele positieve reacties en nuttige feedback waardoor we onze site direct nog verder konden verbeteren. De komende tijd zal deze site vooral worden uitgebreid door blogposts over aankomende evenementen. Want ondanks deze rare tijd blijft Hilt Events actief met het bedenken en uitvoeren van evenementen die ook nu mogelijk zijn.

Blijf ons volgen, hier op deze site of via social media, je vindt ons eenvoudig op facebook, instagram en LinkedIn via de knoppen boven- of onderaan deze pagina. En heb je vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in onderaan de homepage. Heel hartelijk dank en hopelijk tot snel, liefst in een wereld waarin we weer een feestje kunnen bouwen zoals we altijd gewend zijn geweest..!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *